úterý 27. září 2011

Václav Klaus v registrovaném partnerství!

Oba politici neskrývali vzájemné sympatie.
Prezident Václav Klaus uzavřel registrované partnerství se svým dlouholetým přítelem, horolezcem a někdejším politikem regionálního významu Pavlem Bémem. Obřad se konal tajně po půlnoci v katedrále svatého Víta. Přiznal to tamní kněz, který musel kostel znovu vysvětit kvůli nadměrné konzumaci mešního vína.
Láska mezi oběma muži zahořela už před léty v Krkonoších. Václav Klaus si tenkrát spletl dráty vysokého napětí s lyžařskou lanovkou a Pavel Bém mu zachránil život včasným zkratováním vedení. Tehdy mezi nimi přeskočila jiskra.
Tichá slavnost začala už večer v nedaleké restauraci ve Vikářské ulici. „Chovali se tu k sobě jako dva holoubci, dávali si do zobáku,“ líčí číšník, který je obsluhoval. „Konkrétní pokrm neřešili, jen si přáli něco teplého.“ Jeden z přítomných hostů si zase vybavuje, že neustále poslouchali z Youtube písničku Karla Černocha a Petera Dvorského Láska prý:


Po obřadu se do restaurace vrátili a pěkně to tam roztočili i se svým svědkem Petrem Hájkem, který sice měl opici, ale kvůli nesouhlasu s Darwinem se od ní distancoval. Nad ránem si dokonce čerstvě registrovaní partneři vyšli na procházku po Pražském hradu. To už měli oba řádně pod čepicí. „Váleli sudy po Starých zámeckých schodech až na Klárov,“ přiznává paní, která v tu dobu venčila svého psa.

Václav Klaus dostal od svého partnera prsten.
Také Pavel Bém byl bohatě obdarován.

Žádné komentáře:

Okomentovat