pondělí 6. února 2012

Piráti dali na internet nenatočené album Madonny

Pirát se nezdá.
Tohle už internetoví piráti opravdu přehnali! Nabídli zdarma ke stažení nové album Madonny, které ještě umělkyně vůbec nenahrála a nenazpívala. „Neměla jsem ani tušení, že hodlám natočit a vydat novou desku,“ divila se ještě včera Madonna, „ale když ji tak poslouchám pořád dokola a zjišťuju, že je skvělá, asi to nakonec přece jenom udělám a přihlásím se k ní.“
Dneska už má umělkyně na věc trochu jiný názor: „Museli mi ukrást nápady a studiové hudebníky. Nadřela bych se jako Jana Nagyová, kdyby mi tu desku před jejím vznikem nevyfoukli. Rozhodně je poženu k soudu.“
Když se dnes odpoledne Madonna dozvěděla, že piráti dali na internet i její nové video, které se teprve chystala natočit, čapla svého producenta za krční límec a udělala si z něj louskáček na ořechy.
Interpol už vyhlásil pátrání po autorech Madonniny desky, i když vůbec nemá k dispozici jejich popis. Všichni piráti by se proto měli mít v nejbližších dnech na pozoru. V Somálsku už kvůli tomu vyhlásili výjimečný stav.
Zde je inkriminované pirátské video:



1 komentář:

  1. Já bych spíš řekl internetoví Robin Hoodové, protože piráti berou od bohatých pro sebe, ale tihle berou od bohatých a dávají chudým k užívání.

    OdpovědětVymazat