pondělí 23. července 2012

KLDR zakázala pubertu


Vojáci pozorují dívky ve sprše, jestli už na ně nejde puberta.
Bouřlivé dospívání plné vzdoru a revolty si mladí lidé v KLDR budou muset odpustit. Severokorejský vůdce Kim Čong-un totiž postavil mimo zákon pubertu.
Je to kapitalistický přežitek, který v moderní socialistické společnosti nemá místo,“ oznámil v Pchjongjangu na demonstraci Válkou za mír, kde 300 000 Severokorejců dělalo 4 hodiny na jedné noze holubici míru.
Kdo zákaz puberty v KLDR poruší, to platí zejména pro puberťáky, má být neprodleně eskortován do jednoho z 1260 pionýrských táborů, kde bude až do své dospělosti poslouchat vážnou hudbu, skládat uhlí i budovatelské písně a přepisovat Manifest komunistické strany do Morseovy abecedy.
Režim sváží puberťáky do táborů.
Pohrdáním autoritami je pro autoritářský režim cestou do pekel,“ nechal se slyšet nový šéf generálního štábu armády Hjon Čchol-jang a jedním dechem hned dodal, že dekadentní oblečení, rošťárny, odmlouvání, kouření za školou, mutování, sexuální zrání a pravidelná hygiena intimních partií svádí mladého člověka z pokrokové cesty, na kterou ho vyslali jeho rodiče a politruk. Proto se podle něj puberta dá kvalifikovat jako zákeřný nástroj imperialismu, podobně jako mandelinka bramborová nebo televizní pořady o vaření.
O zákazu puberty údajně zapochyboval v celé zemi pouze jistý dorostový lékař z města Kanggje v provincii Čagang, který se v úzkém rodinnému kruhu ve složení manželka, syn a domovní důvěrník nechal slyšet, že bez puberty se nikdy z dětí nemohou stát dospělí lidé. Jeho vyjádření jsme si však nemohli ověřit, protože v horách, kam se narychlo přestěhoval, nefungují telefony.

Evropští puberťáci zákaz puberty v KLDR odsoudili.

1 komentář: