pátek 13. července 2012

Někdo zneužívá Kalouskův mobil. Imitátoři zatčeni


Ministr zdražování Miroslav Kalousek je hrubě znepokojen tím, že mobil, který mu byl zcizen v září loňského roku, někdo stále zneužívá k diskreditaci jeho dobré pověsti.
Pročpak bych já, člověk, kterého dokáže dojmout i snítka na hladině křišťálové studánky, vulgárně přirovnával poslance Skokana k pánskému přirození? Vždyť já jsem dokonce tak slušný, že ani nechodím na záchod. Krom toho neumím telefonovat,“ oznámil Kalousek na tiskové konferenci, kterou svolal do kostela svatého Mikuláše na Malé Straně, načež si demonstrativně spletl mobil jednoho z přítomných redaktorů s kadidlem a zapálil ho. „Jsem čistý jako slovo boží,“ volal opakovaně na celý chrám v bílém oblečení. Buď byl převlečen za ministranta, nebo měl na sobě ještě noční košili. Aby dosvědčil pravost svých slov, vypil pak všechnu svěcenou vodu a na dálku naklonil kříž, kterým za oltářem hýbala Vlasta Parkanová.
Kalousek měl i v dětství vybrané chování.
Policie údajně stále ještě neví, kde se nachází Kalouskův zcizený mobil. „Vlastně jsme ani netušili, že mu někdo mobil ukradl, až teď. Kalousek je v tom nevinně,“ přiznává nečekaně policejní prezident Lessy s nápadnými monokly pod oběma očima i pod nosem. „Inu, jak se do Lessa volá, tak se z Lessa ozývá,“ komentuje jeho výrok i podlitiny ministr Kalousek.
Jak se nám podařilo zjistit, dnes odpoledne skončili ve vazbě imitátoři Petr Jablonský a Václav Faltus, protože se podle soudce, který shodou okolností také dostal přes hubu, provinili tím, že dokáží do telefonu napodobit Kalouskův hlas. Policejní vyšetřovatel se nechal slyšet, že případ uzavře, jakmile ho lékaři pustí do domácího ošetřování.

Český volič vydrží všechno.

4 komentáře:

  1. Víme první: Poslanec Skokan byl v Českém slavíku zvolen Skokanem roku. Před poslanci prý zazpíval poprvé a hned nejlépe.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proti našemu tvrzení se dnes ráno ohradil poslanec Pavel Ploc. Ve sněmovně je prý lepším skokanem on.

      Vymazat
  2. Fakt mě tenhle styl psaní baví. Jen doufám, že vám Kalousek nevolal (z ukradenýho mobilu) a neřval: "Dementi" (tohle cizí slovo on celkem používá) A že nebudete muset vydávat to dementi se zlomenými prsty - to se pak blbě píše :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Imitátor Václav Faltus je opět na svobodě.
    Najdete ho na www.vaclavfaltus.cz

    OdpovědětVymazat