středa 19. září 2012

ČSSD míchá do svého Životabudiče alkohol

Životabudič, nápoj, kterým sociální demokracie zdarma obdarovává své potenciální voliče, obsahuje ode dneška 19 procent etylalkoholu. TrikyLeaks to potvrdil její předseda Bohuslav Sobotka, který již od rána testuje Životabudič na vlastním těle, aby zamezil případným spekulacím o škodlivosti nápoje.
Vláda vzala lidem jednu z posledních radostí a my jim ji teď vracíme. A zdarma!“ vysvětluje ve frontě na toaletu. „Pro děti a těhotné ženy máme samozřejmě i nealko, ale to nikdo z nás zatím ještě netestoval,“ dodává Zdeněk Škromach, který stojí za ním a drží se za břicho.
Zájem o nápoj ČSSD je skutečně obrovský. Lidé se tlačí ve frontách, aby si mohli dopřát svou pravidelnou dávku alkoholu. V Ostravě dokonce zastavili vlak, kterým sociální demokracie zaváží své stánky, a v euforii převrátili vagon. V Praze zase davy nebezpečně střízlivých lidí zcela zablokovaly Mánesův most. Když pak zásoby Životabudiče došly, musela policie rozzuřené lidi kropit okenou.
Zatímco sociální demokracie si libuje, jak skvěle kápla voličům do noty, politologové jsou spíše skeptičtí. Za všechny citujme alespoň Vladimíra Dvořáka: „Obávám se, že u voleb čeká voliče spíš pořádná kocovina.“

Žádné komentáře:

Okomentovat