úterý 16. října 2012

TOP 09 chystá falešný únos Miroslava Kalouska

Předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg si podle našich důvěrných informací konečně uvědomil, že Miroslav Kalousek je na žebříčku popularity ještě níž než kolonoskopie nebo zarděnky, a začal pracovat na nápravě.
Lidé kolem knížete chystají přísně tajnou akci, která má straně vrátit zašlý lesk a přízeň naivních voličů,“ nechal se slyšet náš informátor, který odmítl zveřejnění svého jména, aby si jako bývalý ministr za TOP 09 neudělal ve straně další nepřátele, a za 200 sKaret sběratelské edice přidal i podrobnosti: „Před volbami do parlamentu zinscenují Kalouskův únos v přímém přenosu. Bude to reality show plná napětí i dojímavých scén, při kterých nezůstane jedno oko suché, ani to na punčoše. Show má Kalouska představit divákům jako statečného hrdinu, který neustupuje od svých zásad, ani když mu únosci vyhrožují mučením.“
Plán knížecí akce je jednoduchý: Falešní únosci Kalouska unesou (pokud ho unesou) a zavezou na neznámé místo, kde mu před webovou kamerou dají na vybranou: buď odvolá vyšší daně a vládní škrty, nebo bude mučen rozžhaveným železem a předčítáním z knihy Davida Ratha. Fingovaně mu nabídnou, že ho pustí na svobodu, když se zřekne své politiky, ale to on jako zapálený vlastenec neudělá, protože mu jde víc o prosperitu země než o vlastní život, a raději se nechá týrat až do voleb.
Takovou reality show ještě lidi neviděli,“ domnívá se náš informátor, který se nyní musí živit jako dvojník Josefa Náhlovského.
Karel Schwarzenberg předpokládá, že do dvou měsíců se z Kalouska stane mučedník, který ale stále ještě bude tak trochu žít, a že TOP 09 díky němu vyhraje volby. Až bude po všem, Kalousek ze zajetí jako uteče a s velkou slávou se vrátí zpátky do svého vyhřívaného ministerského křesla. Falešní únosci obdrží za odměnu členství ve 30 dozorčích radách.  

Žádné komentáře:

Okomentovat