čtvrtek 27. června 2013

Zeman nabídl Rusnokovi do vlády Hradní stráž

Prezidentský premiér Jiří Rusnok shání velmi těžko kamarády, kteří by byli ochotni sedět v jeho letní vládě.
Přece si nezkazím kariéru jenom kvůli třem měsícům ministrování,“ vysvětluje svůj odmítavý postoj David Rath, kterého neobměkčila ani slibovaná milost od Zemana. Zjevně nechce dopadnout jako Marie Benešová, která jen naznačila, že by mohla být ministryní spravedlnosti, a už jí sociální demokraté vystěhovali kufry před Lidový dům.
Miloš Zeman proto nabídl Jiřímu Rusnokovi do vlády svou Hradní stráž. „Kluci se osvědčili už při povodni. Mají mezi lidmi respekt, když pominu někdejší šikanování nováčků a sexuální obtěžování branců. Umějí se chovat na veřejnosti, neoblékají se jako hastroši a hlavně nepatří mezi současnou politickou sebranku. Moje nabídka je rozhodně užitečnější než létat v helikoptéře nad spálenou zemí,“ vysvětlil prezident své pohnutky.
Budoucí ministři mají už nyní své fanoušky a obdivovatele.
Akce Hradu se nelíbí žádné parlamentní straně. „Zeman nabízí Rusnokovi Hradní stráž jenom kvůli tomu, že jí sám velí. Tím u nás vznikne prezidentský supersystém, který nemají ani v USA,“ vysvětluje za všechny poslance Bohuslav Sobotka.
Podle posledních zpráv sestaví Rusnok vládu pouze ze členů Hradní stráže, a tak Martin Pecina, Miroslav Toman nebo nešťastná Marie Benešová musejí zamáčknout slzu. Stejně tak Vladimír Dryml, který už veřejně deklaroval, že je připraven jezdit na tygru. Naštěstí ale dostal nabídku z cirkusu Humberto, kde své číslo bude moci předvádět každý večer tak dlouho, dokud ho zvíře nesežere.


1 komentář:

  1. „„Přece si nezkazím kariéru jenom kvůli třem měsícům ministrování,“ vysvětluje svůj odmítavý postoj David Rath, kterého neobměkčila ani slibovaná milost od Zemana.“

    Paráda toto nemá chybu!!! :-D

    OdpovědětVymazat